STUDIO IJSBERG ARCHITECTEN

BEEMSTER TUINHUIS STUDIO

De behoefte aan extra werkruimte en een plek om met keramiek bezig te zijn waren de aanleiding voor de bouw van deze studio. Geïnspireerd door schuren in de buurt is dit tuinhuis uitgevoerd in geschilderd hout en hergebruikte dakpannen. Licht stroomt naar binnen aan de private kant van de tuin en via het dak. Met luiken voor ramen en deuren wordt er van buiten echt getoont wanneer de studio in gebruik is en kan er ook echt “afgesloten” worden. Met alle voorzieningen aanwezig zoals pantry, kachel en opslagzoldertje, volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas is dit een volwaardig atelier.

IMG_5238 bw

IMG 5226 bw

 

 

xx tuinhuis schets plat+drs_190907

xx tuinhuis_016_bouw

 

C:Documents and SettingspeterineMy DocumentsMy Work03 Beem

C:Documents and SettingspeterineMy DocumentsMy Work03 Beem

 

C:Documents and SettingspeterineMy DocumentsMy Work03 Beem

Project: tuinhuis /studio

Client: particulier

Status: gerealiseerd, 2009

Ontwerp: Peterine Arts

Oppervlak: ca. 20 m2 bruto

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.