Studio

Studio IJsberg architecten

Studio IJsberg architecten is in 2012 opgericht. Sindsdien werken we aan verbouwingen en renovatie van bestaande woningen en panden die vaak met een aanbouw of opbouw weer een fijne plek worden. Ook monumentale panden horen hierbij.

Wij maken persoonlijke ontwerpen met aandacht voor en in samenwerking met de opdrachtgever. We werken vanuit een respect voor natuur en omgeving en het bestaande gebouw. Met gevoel voor mooie, liefst natuurlijke, materialen. We kijken altijd goed naar wat er al is en behouden of versterken de ruimtelijke kwaliteit.

Ir. Peterine Arts

is in 1999 afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en heeft jarenlang ervaring opgedaan bij architectenbureaus, waaronder Venhoeven CS, hvdn architecten (nu: StudioNineDots) in Amsterdam, 24Hours in Rotterdam en DJRD in Sydney, Australië. Zij heeft hier als architect en projectleider gewerkt aan scholen, woningbouw, zwembaden en saunacomplex, stedenbouwkundige plannen en interieurs.

Werkwijze

Een eerste gesprek liefst op lokatie is altijd vrijblijvend. Daarna wordt een werkwijze en offerte op maat gemaakt en besproken. Als we het erover eens zijn gaan wij voor jullie aan de slag.

Samenwerkingen

Omdat we niet alles alleen kunnen werken we graag samen met andere vakmensen:

Holger Schmidt dipl.arch.

Monika Pieroth – architect en stedenbouwkundige

De Ingenieursgroep constructeurs

Mevrouw Bouw bouwbegeleiding

Jordi Huisman fotograaf projecten

Karijn Kakebeeke fotograaf

Jeroen Paling fotograaf

Warnars Bouw aannemer

Adi Lev Styling